Hur mycket gas krävs för att vandra?

Onödig vikt orsakas av för mycket gas. För mycket gas betyder för lite mat. Hur mycket gas behöver du för att vandra på berget?
Många undrar hur mycket gas som behövs för att vandra. Det kan ta mycket arbete för nybörjare att ta reda på hur mycket gas som finns kvar.
Jag konsumerar vanligtvis 25g gas per dag. Jag brukar inte oroa mig för att få slut på bensin. Mängden gas du använder beror på dina vanor. Innan du bestämmer dig för hur mycket gas du ska bära måste du veta om mig.

Om det blåser lagar jag mat i tält. Jag har även en vindruta som omger brännaren.
Jag äter ofta en kall frukost. Om vädret inte är bra värmer jag min lunch. Det är vanligtvis pasta eller ris med en genomsnittlig tillagningstemperatur, inte fryst, som måste blötläggas. Jag skulle inte säga att jag gillar te eller kaffe.
Tjugofem gram gas per dag för varje person är tillräckligt, även om du inte lagar mat över lågorna. Jag bar på 450g gas när jag började min vandring på Sormlandsleden. Jag insåg när jag kom tillbaka att det hade räckt med en mindre flaska gas. Brännaren användes nästan dagligen på grund av bra väder och tillgången på ved.
Att använda en gasspis är bättre att ta för mycket gas än för lite på din första vandring. Du kommer bättre att veta hur mycket gas du behöver för din nästa promenad. Du måste veta hur mycket gas som finns kvar i din flaska. Du kan få reda på mer i mitt blogginlägg. Hur många gaser finns kvar i flaskan?

TAG POST:
SHARE THIS: